Sähkötekniikka

Suunnittelu

Pyydä tarjous rakennuskohteesi sähkösuunnittelusta. Käytämme aina viimeisintä versiota CADS -suunnitteluohjelmistosta, jotta työ sujuu mahdollisimman nopeasti ja jouhevasti.

Taloautomaatiojärjestelmät

Taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu toteutetaan ammattitaitoisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme KNX -partneri. KNX:llä voidaan ohjata valaistusta, ilmastointia, lämmitystä jne keskitetysti.

Rikosilmoitinjärjestelmissä käytämme alan viimeisintä tekniikkaa mm. Paradoxin, DSC:n ja Jablotronicin laitteistoja. Kauttamme saat myös kameravalvonnan kohteeseesi. Tutustu tuotteisiin valmistajien sivustoilla.

Valaistus on tärkeä osa kotisi viihtyvyyttä. Suunnittelemalla valaistuksesi ohjaus ammattilaisen kanssa saat täyden hyödyn investoinnistasi. Valaistus voi olla kohdemaista tai epäsuoraa, jolloin valaistus on myös iso osa sisustusta.

Led-valaistuksella voit säästää energiaa. Huomioi kuitenkin, että halvoilla ledeillä et välttämättä säästä. Kun valitset led-tuotteita mietit mihin tarkoitukseen valaisin/polttimo tulee. Kaikki tuotteet eivät sovellu ulkokäyttöön.

Yhteistyökumppaneidemme sivuilta voit hakea vinkkejä omaan valaistussuunnitteluusi.

Asennukset

  • linjasaneeraukset
  • kiinteistöjen huoltoasennukset
  • asennukset uudisrakennuksiin
  • teollisuuden asennukset

Yhteistyössä