Lämmitysjärjestelmät

myynti – asennus – huolto

Vihreää lämpöä maalämpöpumpulla

Maalämpöpumppua käytetään lämmitysmuotona sen ekologisuuden, energiatehokkuuden ja helppouden vuoksi. Toteutamme maalämpöjärjestelmät niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkiin; omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja teollisuuslaitoksiin.

Maalämpöpumppu kerää maaperään tai veteen varastoitunutta lämpöä, joten se on todellakin vihreä valinta. Sen etuna on myös helppokäyttöisyys: laitteisto on pienikokoinen ja vaatii melko vähän huoltotoimenpiteitä.

Toteutamme maalämpöratkaisut Mitsubishin, kotimaisen Scanvarman ja Jäspin maalämpöjärjestelmillä.

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi energiatehokkaasti. Myymme Scanoffice Oy:n maahantuomia laitteita, jotka on suunniteltu toimimaan erinomaisesti myös Suomen vaativissa olosuhteissa: pumput toimivat kaikissa ulkolämpötiloissa.

Ilmalämpöpumppu on nopea asentaa ja se on hyvä ja luotettava lämmittäjä. Öljy- ja suorasähkölämmitteisissä taloissa voit päästä jopa yli 50% säästöön lämmityskuluissa käyttämällä pumppua. Kotisi jäähdytys kesähelteillä on myös edullista toteuttaa.

 

Helppo ja tehokas vesi-ilmalämpöpumppu

Vesi-ilmalämpöpumppua käytetään enenevissä määrin uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa. Maalämpöjärjestelmään verrattuna sen perustaminen on helpompaa, koska energiakaivoa ei tarvitse porata. Pumpulla voit lämmittää kotisi kokonaan tai asentaa sen öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle.

Lämmitysjärjestelmänä vesi-ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ja ekologinen. Voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa.